Consulting

notatki
Tarta z białą czekoladą, panna cottą i marakują, na kokosowym spodzie
menu koktajli
Arkadiusz serwuje koktajle
dekoracje ślubne sali i stoł

W Polsce jest ponad 83 000 punktów gastronomicznych. Ich liczba stale rośnie ale jakość wielu z nich pozostawia wiele do życzenia.

Jeżeli prowadzicie Państwo hotel, restaurację lub inną formę działalności gastronomicznej i potrzebujecie podniesienia kwalifikacji swojego personelu, podwyższenia standardu obsługi, bądź podpowiedzi, jak uniknąć błędów, które skutkować będą utratą płynności, służymy pomocą i jesteśmy do Państwa dyspozycji.

Arkadiusz Prunesti jest autorem wielu kulinarnych przedsięwzięć, które z sukcesem prowadzą swoją działalność na gastronomicznej mapie Polski.

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani wsparciem swojej gastronomi, Prunesti Catering & Events to właściwy adres.